Cautare

2253 de rezultate pentru "stiri accident rutier in batoti" (2.61 secunde)
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. Toate competitiile au startul si sosirea in Piata Constitutiei.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. Stiri absolut ingrijoratoare apar pe prima pagina a presei constantene : "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... In urma accidentului, antrenorul de la Sahtior Donetk a suferit fracturi ale coastelor, dupa care a fost operat doua zile mai tarziu.
google-analytics.com